تفریحی
تفریحی
طرز تهیه ماست خانگی
ن : لیلا تهامی ت : سه شنبه 4 آذر 1399 ز : 22:10 | +

طرز تهیه ماست خانگی

در اولین مرحله برای تهیه ماست خانگی ، باید شیر پاستوریزه و بدون انتی بیوتیک و مواد نگه دارنده باشه . در مرحله بعد باید شیر را بجوشانید ، جوشاندن شیر بسیار در شل یا سفت بودن ماست موثر است به طوری که اگر شیر در دمای ملایم ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشه مواد جامد آن بیشتر و آبش شیر تبخیر میشود ، پس بنابراین ماست سفتی به دست می آید . در این مرحله شیر را از روی حرارت برداشته تا دمای شیر پایین بیاد و به ۴۰ درجه برسه به طوری که اگر انگشتتان را در شیر فرو کردید نسوزد . اینجا باید به ازای هر یه لیتر شیر ۲ ق غ ماست به شیر اضافه کنید بهتر است اول کمی شیر به ماست اضافه کرده سپس داخل شیر بریزید .

طرز تهیه ماست خانگی

حالا همون ظرف که شیر را داخلش ریختید با پارچه گرم حدود ۲ تا ۳ ساعت بپوشانید تا دمای شیر پایین نیاد و با همون دما تقریبا ببندد. سپس ظرف ماست را به آرامی داخل یخچال قرار دهید و تا چند ساعتی به اون قاشق نزنید . اگر ماست را قبل از سرد شدن کامل قاشق بزنیم ماست آب میندازد ، ۱ روز اجازه دهید و به ماست دست نزنید تا خودشا کامل بگیرد ، اگر هم ماست شما به هر دلیلی آب انداخت آن را دور نریزید ، آب ماست ، سرم شیر است و ارزش غذایی بالایی دارد و دارای ویتامین B است .

نکات : ترش شدن ماست به چند دلیل است ، تازه نبودن مایه ماست ، داغ بودن شیر مایه زده شده ، زیاد بودن مایه ماست ، زمان تخمیر طولانی شده ، ماست را در گرمخانه در دمای بالاقرار دادید . اگر هم ماست شما بی مزه و خیلی شیرین بود دلیلش پایین بودن دمای شیر هنگام مایه زدن و خیلی تازه بودن مایه ماست و یا شیرین بودنش میتونه باشه


.:: ::.


طرز تهیه شیرینی نارگیلی
ن : لیلا تهامی ت : دو شنبه 3 آذر 1399 ز : 22:12 | +

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

ابتدا پودر نارگیل را به همراه دوتا سفیده تخم مرغ و ۲ قاشق روغن مایع رو نگه دارید ، البته سعی کنید پودر نارگیل کهنه نباشه . شکر و پودر شکر و پودر نارگیل را باهم مخلوط کنید برای یکدست شدن میتونید توغذاساز یا چرخ گوشت بریزید . اگر میخاهید سطح شیرینی ترک بیشتری داشته باشد از پودر شکر بیشتر و از شکر کمتر استفاده کنید ، مقدار آن ها را جابه جا کنید . بعد از اینکه چرخ شد مواد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید میتونید واسه ماندگاری بیشتر شیرینی از ۱ قاشق آرد برنج یا آرد گندم استفاده کنید .

نباید بجوشه در حدی که انگشت را نسوزونه و مدام هم بزنید ، حرارت کم باشه ، حدود ۷ الی ۱۰ زمان بزارید ، اگر مایه شیرینی قل بزنه شیرینی خراب میشه ، سپس برای عطرش وانیل و ۲ قاشق روغن باقی مونده ابلیمو رو هم اضافه کنید و هم بزنید ، ۱ عدد سفیده تخم مرغ باقی مونده را هم اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید تا غلیظ و منسجم بشه ولی ن اونقد که شیرینی خانگی خشک بشه ، تا حدودی باید مایه روون باشه ، اگه خشک و سفت بود یه سفیده کوچیک دیگر اضافه کنید ، اگر خیلی روون بود کمی پودر نارگیل یا ارد برنج بهش اضافه کنید

نکات مهم شیرینی نارگیلی

اجازه دهید مایه درمحیط خنک بشه سپس در کف سینی که کاغذ روغنی داره مواد را میریزیم ، سعی کنید ریختن مواد به یک اندازه باشه تا وقتی شیرینی ها پخته شد از نظر ظاهر یک اندازه باشد ، ، میتونید دایره روی کاغذ روغنی بکشید و مواد را روی دایره ها پهن کنید ، دقت کنید زیاد ضخیم نباشه که اطراف بسوزه و وسطش خام بمونه ، یا زیاد نازک نباشه که شیرینی خشک بشه ، شیرینی ها را بای. در دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید  اگر پودر نارگیل شما دانه درشت باشد شیرینی خوشمزه و سنگین تری خواهید داشت ، پس باید مواد یکدست چرخ بشن ، و در اون مرحله که باید مایه را داغ هم بزنید بینهایت دقت کنید چون خیلی مهمه … نوش جان

.:: ::.


طرز تهیه ترشی لبو و انار
ن : لیلا تهامی ت : دو شنبه 3 آذر 1399 ز : 21:21 | +

طرز تهیه ترشی لبو و انار

قبل از هر چیز لبوها را تمیز بشویید و سر و ته آن ها را بزنید و بزارید تا بپزه ، واسه پخت سریع میتونید در زود پز قرار دهید . بعد از اینکه پخته شدند ، رنده درشت بزنید و روی لبوهای رنده شده ، سرکه بریزید تا روی لبوها را بپوشاند ، سپس روی گاز گذاشته تا یه جوش بخوره ، حالا انارهای دون شده را اضافه کنید تا با هم جوش بخورن ، سپس نمک و گلپر وسیاه دونه و شکر اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا ترشی با حرارت جا بیفته ، بعد از خنک شدن این ترشی خوشمزه را داخل ظرف شیشه ای ریخته و داخل یخچال میگذاریم .

نکات آموزشی برای تهیه ترشی خانگی : در این ترشی شما میتونید سیب رنده شده هم بریزید . شکر هم میتونید حذف کنید ولی اگه انار خیلی ترش بود یا از سرکه خونگی استفاده کردید میتونید با اضافه کردن شکر ترشیه بیش از اندازه را خنثی کنید .

خواص مصرف لبو و انار : یک لبوی ارگانیک به علت داشتن فیبرهای سالم می‌تواند در دستگاه هاضمه شما را به طور عجیب و شگفت انگیزی از پسماندهای مضر پاکسازی نماید . همچنین مصرف لبو به علت دارا بودن بتاین و پکتین باعث پاکسازی کبد از سمهای اضافی میشود هرچه کبد پاک تری داشته باشیم عملکرد آن بهتر خواهد بود . استفاده از آب انار برای حفظ سلامت قلب بسیار مفید می باشد و باعث کاهش التهاب در رگ ها خواهد شد . مصرف انار کلسترول های بد را کاهش داده و در مقابل باعث افزایش کلسترول های خوب میشود .


.:: ::.


طرز تهیه جوجه کباب در فر
ن : لیلا تهامی ت : دو شنبه 3 آذر 1399 ز : 20:59 | +

طرز تهیه جوجه کباب در فر

در ابتدا باید هیچ استخوانی داخل فیله ها نباشه ، و جوجه ها را به اندازه دلخواه خرد کنید . برای طعم دار کردن جوجه ابتدا باید سس حاضر کنید تا جوجه ها در آن سس استراحت کنند و طعم دار شوند . پس ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی درشت خرد کنید و به آن آبلیمو ، زعفرون دم کرده و فلفل و روغن زیتون اضافه کرده و با هم مخلوط کنید . جوجه ها را به این سس آغشته کنید به طوری که همه طرف جوجه ها سس باشد و درب ظرف را گذاشته و داخل یخچال قرار دهید تا همه مواد به خورد جوجه بره و طعم دار بشن .

چون شما میخواهید جوجه ها را داخل فر بپزید ، پس باید انها را به سیخ چوبی بزنید و داخل سینی چرب شده فر بچینید . فر را روی درجه ۲۳۰ تنطیم کنید و بگذارید به آرامی مغز پخت بشه . اگر قطعه های جوجه بزرگ هست پس زمان بیشتری به پخت نیاز دارد ، سیخ ها را در زمان پخت داخل سینی بچرخانید تا هر دو طرف به یک صورت پخته شوند. گوجه ها را هم میتونید حلقه کنید و داخل سینه فر بچینید تا مغز پخت شوند . وقتی که جوجه ها پختند کمی نمک اضافه کنید ، اگر در ابتدا نمک بریزید ، جوجه ها سفت خواهند شد .

اگر خاستید برای تهیه جوجه کباب ، از جوجه گردان فر استفاده کنید ، باید مرغ از تکه های بزرگ باشد ، مثلا اگر خاستید از ران مرغ استفاده کنید باید ران ها را داخل سس خابانده و بعد به سیخ جوجه گردان بزنید البته باید درست به سیخ زده شوند تا هنگام چرخیدن ، یه جایی از مرغ نسوزد وجای دیگر نپخته بماند . در این روش باید با حرارت ملایم مرغ پخته شود ، پس در این صورت زمان بیشتری برای پخت لازم است . پس برای این روش باید زودتر اقدام به آشپزی کنید تا غذا به موقع سرو شود .


.:: ::.


طرز تهیه ادویه کاری
ن : لیلا تهامی ت : یک شنبه 2 آذر 1399 ز : 22:53 | +

طرز تهیه ادویه کاری

برای تهیه یک ادویه خوش عطر و عالی خوزستانی مخصوص خورش باید قبل از مخلوط کردن ادویه باید آن ها را بو بدهید به مدت ۲ دقیقه تا برشته بشه و مقداری از روغن آن آزاد بشه این کار شما باعث میشود ادویه معطر و خوشبو داشته باشید . پس از مدتی که خنک شد آنها را آسیاب کنید ، البته اگر بجای ادویه ها پودرش را دارید ، میتوانید همه را باهم مخلوط کنید ، یادتان باشد پودر را زیاد تفت ندهید و بعد از خنک شدن در ظرف شیشه ای در دار بریزید و در جای خشک و خنک قرار دهید .

ادویه کاری سرشار از فیبر رژیم غذایی است و باعث هضم راحت تر غذا خواهد شد همچنین به حرکت در آمدن بهتر مواد در روده کمک می کند . مقدار چشمگیر پروتئین موجود در آن به انتقال مواد مغذی از قسمت های مختلف بدن به دیگر نقاط کمک خواهد نمود .


.:: ::.


خواص روغن کرچک برای مو
ن : لیلا تهامی ت : یک شنبه 2 آذر 1399 ز : 22:52 | +

خواص روغن کرچک برای مو

در این مبحث میخاهیم شما را با فواید و کاربرد روغن کرچک بیشتر آشنا کنیم .

این روغن از لحاظ ظاهری رنگش زرد کهربایی متغیر به سبز است و رایحه خوب و ملایمی دارد .

دانه این روغن در مناطق گرمسیری آفریقا و آسیا کشت میشود . در صنعت آرایشی و پزشکی بسیار کاربرد دارد .

اگر بعد از بین بردن موهای زائد پوست شما ملتهب شود ،

روغن کرچک مرهم خوبی برای از بین بردن التهاب پوست شماست ، همچنین برای شوره موی سر نیز بسیار موثر است .

برای اینکه روند از بین بردن موهای زائد سرعت بگیرد ،  حتما روغن کرچک را روی پوست بمالید بعد از چند دقیقه با دستمال مرطوب به آرامی پاک کنید .

این روغن برای رشد مو ابرو و مژه توصیه میشود .

برای سلامت موها مقداری روغن کرچک گرم شده را به روی پوست سر به ریشه و ساقه مو بمالید .

برای اینکه روغن کرچک را روی ابروها بزنید ، یک توپ پنبه را به روغن کرچک آغشته کنید و روی آبروها بزنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا جذب شود ،  میتونید قبل از خواب هم این روغن را بزنید تا زودتر جذب شود ، ولی برای مژه ها با احتیاط این کار را انجام دهید تا به چشم آسیبی نزند و حساسیت ایجاد نکند .


.:: ::.


طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ
ن : لیلا تهامی ت : شنبه 1 آذر 1399 ز : 21:8 | +

طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ

برای تهیه یک ساندویچ مخصوص ابتدا برای طعم دار کردن مرغ ، پیاز و فلفل دلمه ای ، سیر را خرد کرده و به اون نمک و فلفل سیاه و یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو اضافه کرده ، سپس سینه مرغ را به این مواد آغشته کرده و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار بشن

.:: ::.


طرز تهیه خوراک گوشت و برنج
ن : لیلا تهامی ت : جمعه 30 آبان 1399 ز : 1:10 | +

طرز تهیه خوراک گوشت و برنج

برای تهیه یک خوراک ساده ابتدا خیلی کمی روغن و یک قاشق سوپخوری کره تفت دهید و گوشت ها را اضافه کنید تا سرخ شوند مثله قیمه ، بعد پیازها را جداگانه تفت بدید تا طلایی شوند . در این مرحله گوجه فرنگی های خرد شده را به گوشت ها اضافه کرده و کمی فلفل و نمک هم بزنید . پس از اینکه گوشت ها سرخ شدند ، پیازهای سرخ شده را اضافه کرده و روی آن آرد بپاشید

اگر دوست داشتید میتونید زعفران هم اضافه کنید و یه کوچولو بزارید تا جوش بخوره ، سپس آب گوشت و آب لیمو را بهش اضافه کرده و اجازه دهید تا یک ساعت بپزه تا کاملا آب اون گرفته شود . اگر آخر پخت ترشی خوراک کم بود میتونید کمی دیگر بهش آبلیمو اضافه کنید ، در آخر هم سیب زمینی را سرخ کرده روی خوراک بریزید ، این خوراک مقوی را هم میتوان با برنج میل کرد هم میتوان با نان سرو نمود ، نوش جان .

.:: ::.


طرز تهیه خوراک مارچوبه و مرغ
ن : لیلا تهامی ت : جمعه 30 آبان 1399 ز : 1:7 | +

طرز تهیه خوراک مارچوبه و مرغ

برای تهیه این خوراک رژیمی مرغ ابتدا ادویه ایتالیایی ، پابریکا ، نمک و فلفل و پودر پیاز را در یک ظرف مخلوط نمایید . سپس سینه های مرغ را خرد کرده و به ادویه های مخلوط شده آغشته کنید ، داخل تابه ، روغن ریخته و بزارید خوب داغ بشه ، سینه ها را بهش اضافه کنید و تا ۶ دقیقه بهش دست نزنید تا لایه زیرین برشته و طلایی بشه ، مهم نیست اگه نیمه پز بود چونکه در مراحل بعدی به همراه سس پخته میشود .

حالا مارچوبه ها را باید بپزید ، مارچوبه ها چند دقیقه ای آماده میشه ، تابه را نشویید تا طعم سس خوب شود ، کمی کره به تابه اضافه کنید ، پیاز خلالی و مارچوبه ها را به تابه اضافه کنید ، حدود ۴ دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید تا پیاز و مارچوبه ها نرم بشن و سپس از تابه بیرون بیارید . برای تهیه سس ، آب مرغ و آبلیمو را داخل تابه بریزید ، سیر له شده و خامه و پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و بگذارید سس شما بجوش بیاد و مرغ ها را داخل سس قرار دهید ، حدود ۳ تا ۴ دقیقه به پخت ادامه بدید تا معز پخت بشه و در آخر حرارت را خاموش کنید ، مرغ ها را با سس خامه ای با مارچوبه و پنیر پارمزان و آبلیمو و سبزی خوردن درون ظرف چیده اکنون خوراک مرغ شما آماده برای سرو شده است .


.:: ::.


طرز تهیه شیرینی کره ای
ن : لیلا تهامی ت : چهار شنبه 28 آبان 1399 ز : 23:3 | +

طرز تهیه شیرینی کره ای

شما برای تهیه این شیرینی خانگی ساده ابتدا باید پودر قند و کره را با هم مخلوط کرده و با هم زن ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا نرم و سبک بشه ، سپس زرده تخم را جدا کرده و همراه هل به مواد دیگر اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگه هم بزنید ، الان موقع اضافه کردن آرد الک شده است ولی به آرامی اضافه کنید تا مخلوط خمیر نرم شود ن خیلی سفت ن خیلی شل باشه ، سپس خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید و قالب بزنید . همه رو بچینید روی کاغذ داخل سینی فر ، توی فری که از قبل روی حرارت ۱۷۵ درجه به مدت یک ربع بپزه و در اخر روی شیرینی های خوشمزه شکلات سفید ریخته و با گل سرخ و پودر پسته تزیینش کنید . لذت ببرید ، نوش جان

.:: ::.


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © by jazabiyatkhanema
This Template By Theme-Designer.Com