تفریحی
تفریحی
طرز تهیه نخود آب
ن : لیلا تهامی ت : دو شنبه 10 آذر 1399 ز : 22:10 | +

طرز تهیه نخود آب

همه حبوبات باید یک شب در آب خیس بخورد تا نفخش برود . پس بنابراین نخود ها را هم باید بخیسانید و آبش را عوض کنید . پیاز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید ، مواد را آبکشی کنید و به پیازهای طلایی شده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ۴ تا لیوان آب اضافه نمایید ، زمانی که به جوش افتاد، حرارت را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد ، وقتی غذای شما خوب پخته شد ، آرد را در نصف استکان آب سرد حل کرده و به خوراک اضافه کنید ، بعد از اینکه چند جوش خورد شعله را خاموش کنید . میتونید این غذا را با آبغوره و یا سرکه میل نمایید .

مصرف این خوراک مقوی میتواند سردی بدن شما را علاج کند همچنین برای درمان ریزش مو بسیار مفید میباشد .برای دردهای سینه و سرفه های مکرر در طب سنتی مصرف آن توصیه میشود . سیستم ایمنی را تقویت میکند و از ابتلا به بیماری‌ های ویروسی پیشگیری خواهد کرد . برای تهیه این غذا می توانید از مقداری گوشت هم استفاده نمایید. اضافه کردن زیره سیاه هم توصیه می شود و میتواند طعم خوراک رژیمی شما را بهتر کند .


.:: ::.


طرز تهیه توپک نارگیلی
ن : لیلا تهامی ت : یک شنبه 9 آذر 1399 ز : 22:10 | +

طرز تهیه توپک نارگیلی

برای تهیه این شیرینی با پودر نارگیل ابتدا پودر نارگیل را به همراه وانیل در ظرفی ریخته ، سپس شیر عسلی را به آرامی و کم کم اضافه نمایید ، مقدار استفاده از شیر عسلی ، اندازه مشخصی ندارد و باید تا حدی اضافه شود که پودر نارگیل حالت خمیری و لطیف در آید . اگر با دست میخواهید این خمیر را مخلوط کنید از دستکش یکبار مصرف استفاده نمایید . حالا باید از این خمیر با کمک دست توپک های یک شکل و یک اندازه درست کنید تت خمیر ها تمام شوند ، سپس توپک های آماده شده را در داخل ظرف چیده و درون یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید تا توپک ها سفت شوند و خودشون را بگیرند .

سپس شکلات ها را در معرض حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری بزارید تا آب بشه و کمی روغن مایع هم اضافه کنید تا شکلات رقیق شود . سپس توپک ها را داخل شکلات فرو برده و با کمک چنگال بچرخانید تا همه جای توپک نارگیلی آغشته به شکلات بشه و بعد روی توری فلزی قرار داده تا شکلات اضافه ریخته شود و توپک ها خشک شوند ، اگر شکلات اضافه اومد ، میتونید داخل قیف ریخته و به صورت رفت و برگشتی روی شکلات ها بریزید تا زیباتر بشن میتونید روی شکلات ها ترافل هم بپاشید و بعد شیرینی های خانگی را داخل ظرف بچینید و سرو نمایید .


.:: ::.


طرز تهیه باسلوق ژله ای
ن : لیلا تهامی ت : یک شنبه 9 آذر 1399 ز : 22:3 | +

طرز تهیه باسلوق ژله ای

برای تهیه یک شیرینی ساده ابتدا درون قابلمه تفلون نشاسته ریخته و آب را بهش اضافه کنید تا کاملا صاف و رقیق شود ، سپس به ترتیب شکر ، گلاب ، پودر ژله را اضافه کنید و خوب هم بزنید ، روغن مایع و ثعلب را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا ثعلب کاملا از هم باز شود ، قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و بی وقفه هم بزنید تا نشاسته بپزد و بوی خامی ندهد ، ۴۵ دقیقه طول میکشه تا این باسلوق به غلظت دلخواه برسد و آماده شود . حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید باسلوق سرد شود ، دست هایتان را چرب کنید و به اندازه یه گردو بردارید وسطش نصف گردو گذاشته و در پودر نارگیل بغلطانید . حتما این شیرینی را درستش کنید و لذت ببرید . دو سوم هر تکه باسلق را شکر تشکیل می‌دهد؛ یعنی شکر این شیرینی دو برابر نشاسته آن است و می‌تواند به سرعت قند خون را بالا برده و چاق کننده باشد. نوش جان

.:: ::.


طرز تهیه خورش کدو حلوایی
ن : لیلا تهامی ت : شنبه 8 آذر 1399 ز : 22:3 | +

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

برای پخت این خورش رژیمی در ابتدا پیاز را پوست کنده و نگینی خرد کنید سپس با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و نرم و طلایی شود ، بعد رب و ادویه را اصافه کنید وتفت دهید تا خامی رب از بین برود . در مرحله بعد مرغ را به اندازه دلخواهتان برش بزنید و با آلو به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید تا سرخ و طلایی بشن ، به اندازه دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید اول حرارت را زیاد و وقتی آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید تا خورشت به آرامی جا بیفتد و بپزد .

الان نوبت پخت کدو حلوایی رسید ، پس اول کدوها را قطعه قطعه کنید و در تابه کمی روغن و آب ریخته و کدو هارا اضافه کنید تا و درب ظرف بگذارید تا کدوها بپزد ، بعد از اینکه آب تموم شد اون ها را با روغن سرخ نمایید تا طلایی شود. وقتی خورشت تقریبا زمان های آخر پختش بود کدوها را به همره زعفران دم کرده به خورشت اضافه کنید و خوراک کدو حلوایی را با برنج سرو و میل نمایید . نوش جان

.:: ::.


طرز تهیه آش دندونی
ن : لیلا تهامی ت : شنبه 8 آذر 1399 ز : 21:58 | +

طرز تهیه آش دندونی

در ابتدا برای تهیه هر نوع آش خانگی باید حبوبات آش را از شب قبل خیس کنید . این آش داخلش گندم داره ، بهتره از گندم پوست کنده استفاده کنید ، پس حبوبات و گندم را از شب قبل در آب خیس نمایید و چندین بار آبش را دور ریخته و دوباره در آب خیس کنید ، چندین بار این کار را تکرار کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود .

بعد همه را بزارید خوب بپزه ، ، گندم وعدس را با هم بپزید ، وقتی حبوبات پخت به گندم اضافه کنید ، پیاز زیاد خرد کنید و در روغن سرخش کنید تا پیاز داغ زیادی درست بشه ، و بهش نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه نمایید و در ساعت آخر زیره را اضافه نمایید و بعد از همه این مراحل کشک را اضافه کنید . میتونید از گوشت و قلم هم استفاده کنید . در ضمن اگه داخل آش خوشمزه یا هر غذایی که نفاخ هست یک دونه خیار بندازین و بعد از پخت غذا خیار رو بردارین هم طعم غذا اصلا عوض نمیشه هم هیچ نفخی نداره غذای شما . نوش جون


.:: ::.


طرز تهیه کباب بختیاری
ن : لیلا تهامی ت : جمعه 7 آذر 1399 ز : 9:15 | +

طرز تهیه کباب بختیاری

در ابتدا هم فیله های مرغ ، هم فیله های گوسفندی را خرد کنید ، فیله های مرغ را به اندازه جوجه کباب و فیله های گوسفندی را کمی بزرگتر خرد کرده و همه را در کاسه بزرگی بریزید ، سپس پیاز را خلالی یا حلقه ای خرد کرده و لا به لای گوشت ها بریزید ، پس از اون ماست و زعفدان دم کرده و روغن مایع و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید . با دست گوشت ها را زیرو رو کنید تا گوشت ها کاملا آغشته به مواد شوند

اگر مایلید میتوانید کمی آب لیمو ترش هم اضافه کنید تا کباب خانگی شما کمی ترش مزه شود . سپس درب کاسه را با سلفون بپوشانید . برای اینکه گوشت ها طعم دار شوند و استراحت کنند ، کاسه را ۲ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید . سیخ کردن این کباب به این شکل هست که یک تکه گوشت قرمز بعد مرغ به صورت یکی درمیان سیخ شوند .

طرز تهیه کباب بختیاری

وقتی کباب ها سیخ شدند روی تخته قرار دهید و با پشت کارد گوشت را بکوبید تا تخت و یکنواخت شوند ، این کار باعث میشه کباب ها به طور یکنواخت بپزند . در این مرحله باید منقل زغال را آماده کنید و سیخ ها را پس از سرخ شدن همه زغال ها بچینید ، در ابتدا تند تند باد بزنید تا کبابها خودشونا بگیرن سپس به طور مداوم بچرخانید تا یکنواخت بپزند .

در مرحله پایانی کره و زعفران دم کرده را با قلمو به کباب ها بمالید تا نرم تر و لذیذتر شوند . اگر نمیخواهید بختیاری را روی منقل درست کنید ، پس باید گوشت ها را به سیخ چوبی بکشید و آن ها را در تابه حاوی روغن سرخ نمایید ، در کنار این کباب خومشزه شما میتونید قارچ و سبزیجات و سیب زمینی هم سرخ کرده و در کنار غذا سرو نمایید و همرا نان یا پلو میل کنید . نوش جان

.:: ::.


طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
ن : لیلا تهامی ت : جمعه 7 آذر 1399 ز : 8:45 | +

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

برای تهیه یک کیک خانگی خوشمزه در ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ را در ظرف بزرگی ریخته و هم بزنید تا کاملا رنگش کرم و کش دار بشه ، بعد از ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کنید و چند ثانیه با دور کند همزن بهم بزنید ، با لیسک هم میتونید هم بزنید . مایه کیک آمادست ، پس یک قابلمه کوچک انتخاب کنید ، و با روغن چرب و با حرارت گرمش کنیدشعله پخش کن استفاده کنید .

مواد را داخل قابلمه ریخته و با دمکنی روی در ظرف را بپوشانید تا حدود ۵۰ دقیقه بپزد . در حین پخت در ظرف را باز و بسته نکنید چون باعث میشه پف کیک بخابه ، اگر میخواهید کیک بزرگ چند لایه داشته باشید باید ۶ تاتخم مرغ استفاده کنید . نکته : این کیک چون پودر کاکاعو داره ، شکلاتی میشه ، اگر کیک ساده دوست دارید پودر کاکاعو را حذف کنید .


.:: ::.


طرز تهیه پاستا آلفردو
ن : لیلا تهامی ت : پنج شنبه 6 آذر 1399 ز : 7:24 | +

طرز تهیه پاستا آلفردو

ابتدا باید مرغ ها را مزه دار کنید ، پس باید آن ها را باریک خرده کرده و ۲ حبه سیر له شده و نمک و فلفل و روغن زیتون روی مرغ ها بریزیدو مخلوط کنید و یک ساعت صبر کنید تا طعم دار بشه . الان باید مرغ ها را در تابه بد کمی روغن تفت دهید ، بعد از سرخ شدن مرغ ها را درآورده ، کره را به تابه اضافه کرده ، و قارچ هایی که حلقه ای ورقه کرده اید با یک قاشق آبلیمو تفت دهید و کنار بزارید .

تهیه سس آلفردو : در تابه دیگر کره ریخته و ۲ حبه سیر له شده را داخل کره ریخته ، و کمی تفت دهید ، پس از آن پنیر خامه ای + خامه صبحانه ، فلفل و نمک هم اضافه کنید و در آخرین مرحله شیر را اضافه کنید تا سس رقیق بشه ، سپس قارچ ها را به سس اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا سس سفت و غلیظ بشه ، شما در این حال باید پاستا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید و سپس با آب سرد آبکشی کنید و سریعا در سس گرم ریخته و مخلوط کنید .

مرغ های سرخ شده و پنیر پارمسان مخلوط کنید و در آخر پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری شده تزیین و سرو کنید ، این پاستا خانگی را باید داغ نوش جان کنید .


.:: ::.


طرز تهیه نان تابه ای
ن : لیلا تهامی ت : سه شنبه 4 آذر 1399 ز : 22:15 | +

 

طرز تهیه نان تابه ای

برای تهیه نان خانگی ساده داخل یک ظرف بزرگ خمیر مایه ، آب ولرم ، نمک و روغن زیتون بریزید و با هم مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه زمان لازمه تا خمیر مایه شما عمل بیاد . آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد ولی باید بدونید چقد آرد اضافه کنید ، نباید در حدی آرد بریزید که خمیر اصلا به دست نچسبه یا چسبناک نباشه ، چون بافت نون سفت و خشک میشه . روی خمیر را با پارچه تمیز بپوشانید و حدود نیم ساعت بزارید استراحت کنه تا خمیر پف کنه و حجیم بشه ،

خمیر را به ۷ چانه تقسیم کنید ، و هر چانه را با وردنه به پهنای تابه باز کنید . تابه باید تفلون باشه تا هر دو طرف نان برشته بشه . بعد از پخت ، نان ها را در پلاستیک یا لای پارچه قرار دهید تا خشک نشه و لطافتش حفظ بشه . دقت کنید تابه باید داغ باشه تا شما خمیر باز شده را درونش قرار دهید ، چرب بودن تابه ضروری نمیباشد ، ولی شما میتونید کمی روغن زیتون کف ظرف ریخته و تابه را چرب کنید تا نان محلی را راحت تر بپزید .نوش جان


.:: ::.


طرز تهیه نان تابه ای
ن : لیلا تهامی ت : سه شنبه 4 آذر 1399 ز : 22:14 | +

.:: ::.


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © by jazabiyatkhanema
This Template By Theme-Designer.Com